Thema dieren luidt fotowedstrijd Het mooiste kiekje inDe Welle start met een fotowedstrijd: Het mooiste kiekje. (Foto: Eigen foto)
Van de redactie | 14-01-2021
WIERDEN - De Welle start vanaf 18 januari met een fotoproject: Het mooiste kiekje. De welzijnsorganisatie daagt mensen in de gemeentes Wierden en Hellendoorn uit om de mooiste foto te maken.

Iedereen kan meedoen aan dit project. Elke twee weken, tot eind maart, vindt er een nieuwe ronde plaats waarin een ander thema centraal staat. Het thema van de eerste ronde is dieren. 

Positieviteit

De Welle hoopt met het project positiviteit te brengen in een tijd waar we door het coronavirus meer aan huis gekluisterd zijn. Zeker deze winter waarin we nog steeds te maken hebben met het virus, willen zij wat extra kleur brengen voor de inwoners van Hellendoorn en Wierden. Door het zoeken naar een mooie compositie en te spelen met het licht en de omgeving, kun je ineens heel anders gaan kijken naar je directe omgeving vindt de welzijnsorganisatie. Daarom willen zij een online platform bieden aan fotografen en beeldmakers waar iedereen kan meegenieten van lokaal georiënteerde beelden.

Hoe doe je mee?

De Welle: "Of je je foto nu schiet met een mobiel of een (professionele) fotocamera, iedereen kan een verrassende foto maken!

De gemaakte foto’s kunnen geüpload worden in een album. De link naar het album is te vinden op stichtingdewelle.nl. Dit album is openbaar waardoor iedereen thuis kan meegenieten van de prachtige inzendingen. "Je haalt de buitenwereld hiermee letterlijk even naar je eigen woonkamer toe, zonder dat je hiervoor het huis hoeft te verlaten. Kijk voor alle informatie met betrekking tot deelname en uploaden van de foto’s op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje.

Prijs

Per themaronde is er een aanmoedigingsprijs te winnen welke verloot wordt onder de inzendingen. Alle ingezonden foto’s zullen begin april door een echte jury worden beoordeeld. De jury bestaat uit onder andere een aantal professionele fotografen uit beide gemeentes: Mike Rikken, Rob Nijhuis en
Hans Hodes. Voor degene die volgens de jury het allermooiste kiekje heeft geschoten, ligt een prijs klaar. 

Meer informatie

Meer informatie over het project is te vinden op: www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje. Ook mag er contact opgenomen worden met Kitty van der Steege, die te bereiken is via het telefoonnummer 0546-571693 en het e-mailadres: k.vdsteege@stichtingdewelle.nl.

Voor de mensen die graag van het ingestuurde materiaal willen meegenieten, is het openbare album ter zijnde tijd. te vinden via: http://bit.ly/projecthetmooistekiekje.
Volg ons