Reggewoon lanceert nieuwe website Wierden plaatsnaambord (Foto: Léon de Man)
Van de redactie | 17-11-2020
WIERDEN - Reggewoon lanceert haar vernieuwde website en breidt hiermee de online dienstverlening uit. De nieuwe website met een bijbehorend huurders- en woningzoekendenportaal is zo ingericht dat klanten op ieder gewenst moment van de dag zaken online kunnen regelen.

Op www.reggewoon.nl vinden klanten snel en gemakkelijk veel antwoorden op vragen door onder meer een verbeterde zoekfunctie.
Via een vernieuwd huurdersportaal kunnen huurders eenvoudig betaalgegevens inzien, gegevens over hun woning opzoeken en betalingen doen via iDEAL.

Woningzoekenden

Woningzoekenden kunnen zich, net als ze gewend zijn bij de oude website, online inschrijven en reageren op het actuele woningaanbod.
Verder biedt het portaal voor hen de mogelijkheid veel zaken online te bekijken en te regelen.

Dichtbij

Ondanks de vernieuwde website blijft Reggewoon dichtbij. Vanwege de coronamaatregelen kiest Reggewoon ervoor om voor de veiligheid het kantoor tijdelijk te sluiten. Dat neemt niet weg dat Reggewoon telefonisch bereikbaar blijft voor klanten om zaken te regelen en vragen te beantwoorden.
Daaraan verandert niets. De nieuwe website met meer mogelijkheden is een extra service voor huurders en woningzoekenden. Benieuwd? Neemt gerust een kijkje op www.reggewoon.nl
Volg ons