Kleurplatenactie in WierdenKleurplatenactie in Wierden. (Foto: Gemeente Wierden)
Van de redactie | 16-11-2020
WIERDEN - De gemeente Wierden houdt een kleurplatenactie. De winnende kleurplaat wordt verstuurd als ansichtkaart.

De gemeente Wierden vraagt om de mooiste kleurplaten. Op de website van de gemeente staan vijf kleurplaten om te downloaden. Deelnemers kunnen dus kiezen. De kleurplaten dienen uiterlijk dinsdag 24 november 2020 opgestuurd te zijn naar de gemeente.

Ansichtkaart

Van alle ingezonden kleurplaten kiest de gemeente de mooiste uit en daarvan wordt een ansichtkaart gedrukt. Deze kaarten verstuurt de gemeente naar alle inwoners in de hele gemeente Wierden, om iedereen een hart onder de riem te steken.

Iedereen mag een kleurplaat kleuren. De kleurplaten het liefst digitaal versturen via gemeente@wierden.nl.
Als dat niet mogelijk is kan de kleurplaat verzonden worden per post naar het antwoordnummer: Gemeente Wierden, t.a.v. kleurenplatenactie, Antwoordnummer 17, 7620 VP Wierden. Dat kan zonder postzegel. Graag op de kleurplaat de voornaam en leeftijd vermelden. Meedoen kan tot en met dinsdag 24 november 2020.

Spelregels
Iedereen uit de gemeente Wierden mag meedoen/kleuren! Iedereen mag een kleurplaat insturen. Je kan kiezen uit vijf kleurplaten via www.wierden.nl/kleurplaat.

Het college van Burgemeester en Wethouders zoekt de mooiste kleurplaten uit.
Van de mooiste kleurplaten worden ansichtkaarten gemaakt. De kaarten worden verstuurd naar alle inwoners van de gemeente Wierden.

Noteer voornaam en leeftijd op de tekening (i.v.m. privacy alleen voornaam).
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Volg ons