A1 bij Enter weer open na ravageTraumahelikopter (Foto: CC0)
Van de redactie | 20-07-2020
ENTER - De A1 vanaf Hengelo richting Apeldoorn is weer open.
Het was goed mis op de A1 deze maandag. Ter hoogte van Enter vond aan het eind van de ochtend een ongeval plaats. De weg ging urenlang op slot in de richting van Apeldoorn. Een persoon werd met spoed per traumaheli naar het ziekenhuis vervoerd.
Voor het verkeer betekende het ongeval extra vertraging, op een wegdeel waar het toch al veel stilstaat de laatste tijd.

Na een week vol incidenten op de A1, waar veel wegwerkzaamheden plaatsvinden, ging het deze maandag opnieuw mis. In de staart van een file - die was ontstaan vanwege een spoedreparatie aan de weg - knalde een busje achterop een vrachtwagen. De ravage was enorm. Een traumahelikopter moest er aan te pas komen en landde in de berm van de A1. De brandweer rukte uit om de bestuurder uit het wrak te knippen. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend, maar de bestuurder werd per traumaheli afgevoerd. Voor het verkeer betekende het ongeval extra vertraging, op een wegdeel waar het toch al veel stilstaat de laatste tijd. Vanaf knooppunt Azelo werd direct een omleiding ingesteld. Inmiddels is de A1 Hengelo richting Apeldoorn weer open.
Volg ons