Burgemeester Wierden brengt Koninklijke onderscheiding persoonlijk langs koninklijke onderscheiding Lintje (Foto: onbekend)
Van de redactie | 30-06-2020
WIERDEN - De oorspronkelijke lintjesregen, zoals gepland op 24 april, vindt op aangepaste wijze plaats op vrijdagmiddag 3 juli.
Op die dag gaat burgemeester Tigchelaar langs inwoners van de gemeente Wierden die in de coronaperiode zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. “We kunnen de lintjesregen op dit moment niet met alle decorandi en hun genodigden overdoen maar ik wil toch heel graag persoonlijk mijn felicitaties overbrengen", vertelt Doret Tigchelaar.

Tigchelaar: "Ik wil ook mijn dank uitspreken voor het fantastische werk dat deze inwoners voor onze gemeenschap doen. En om het lintje langs te brengen, want nog niet iedereen heeft het lintje ook daadwerkelijk gekregen.”
Op 3 juli gaat burgemeester Tigchelaar op feestelijke wijze bij vier inwoners van de gemeente Wierden: bij Kees Kroon in Wierden en Jan Jansen, Herma Mennegat en Dinan Knol in Enter. Wegens persoonlijke omstandigheden bij familie Kok reikt burgemeester Doret Tigchelaar op een ander moment het lintje uit aan Teun Kok.
Volg ons